Ga naar:

Resultaat

A&A is uw partner om grip te krijgen op verzuim en herstel naar werk. Met onze diensten verbetert u de gezondheid van uw werknemers. Hogere tevredenheid en productiviteit zijn het resultaat.

Feiten over ziekteverzuim

Onderzoek toont aan: de behandeling start sneller, duurt korter en is effectiever. In-company selectie voor fysiotherapie en/of oefentherapie bespaart een bedrijf van 1000 medewerkers gemiddeld circa 58.000,- euro per jaar (gebaseerd op rekenmodel TNO Arbeid). Dat betekent een terugverdientijd van een half jaar.

Gezamenlijke financiŽle verantwoordelijkheid bij (dreigend) ziekteverzuim

Wij zijn van mening dat ziekteverzuim een gezamenlijke verantwoordelijkheid betekent voor de werkgever en werknemer. De werkgever zorgt voor goede werkomstandigheden en voorlichting en de werknemer dient een proactieve houding te hebben ten opzichte van gezond werken en gezond herstellen. Voor de behandelingen buiten het bedrijf maakt A&A gebruik van een netwerk van diverse therapeuten waardoor de kosten op de ziektekostenpolis van de medewerker verhaald kunnen worden. Zo is er ook een gezamenlijke financiŽle verantwoordelijkheid bij (dreigend) ziekteverzuim.

Prestatieafspraak

Arbo en Advies maakt graag prestatieafspraken met u. Op grond van een vrijblijvend gesprek geven we advies op maat en berekenen we de besparingsmogelijkheden in uw situatie.

Judith Bartels
Wij werken heel resultaatgericht met concrete doelstellingen. Door de combinatie van onze bedrijfskundige en therapeutische achtergrond zijn wij uitstekend in staat gezondheid binnen uw bedrijf te managen. Wij staan vol energie in het leven. Onze trainingen zijn niet alleen FIT maar ook FUN.

Judith Bartels
Arbo Advies